dilluns, 3 de setembre del 2018

XERRADA INFORMATIVA SOBRE EL MENJADOR ESCOLAR

Aquesta és una de les novetats que la nova Junta de l'AMPA hem pensat que podria ser interessant  per a les famílies de l'escola i que tindrà lloc durant aquest inici de curs: una reunió informativa per conèixer el funcionament del menjador escolar.

ALERTA! CANVI D'ÚLTIMA HORA DE LA REUNIÓ! SERÀ A LES 18:15 H.


Ja sabeu que aquest és un dels serveis de l'escola que s'ofereixen a través de l'AMPA, igual que les activitats extraescolars, enguany continua sent l'empresa TENO la que es contractarà per oferir aquest servei.

Creiem que el menjador escolar és un espai important de l'escola, on els infants que l'utilitzen, sigui de manera esporàdica o de manera fixa, hi passen una bona part del seu temps. Sovint les famílies desconeixem quin n'és el funcionament, qui són les monitores, com s'actua davant d'alguna incidència, etc. Així que hem pensat que aquesta reunió d'inici de curs, on hi assistirà la coordinadora del menjador, servirà per intentar resoldre tots aquests dubtes.

La reunió tindrà lloc el dijous 6 de setembre cap a les 18:45 h al mateix menjador escolar de l'escola, un cop finalitzin les reunions amb les famílies d'infantil. Es tracta d'una activitat pensada per a totes les famílies de l'escola, de p3 a 6è, i no cal realitzar cap inscripció per assistir-hi.

Esperem la vostra assistència i esperem que sigui del vostre interès.

Qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través de ampalacabana@gmail.com

Trobareu tota la informació sobre el menjador escolar i el menú del proper mes de setembre a aquest mateix bloc a l'apartat de menjador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada