dijous, 20 de setembre del 2018

VINE A PROVAR L'EXTRAESCOLAR D'SCOOTER/SKATE!


L’activitat extraescolar d’Scooter/Skate, adreçada a l’alumnat de 1r a 6è, estava previst que comencés dilluns de la setmana vinent, però ens calen més inscripcions per tirar-la endavant. Us animeu??!!

En ser una activitat nova ens agradaria que l’alumnat interessat la pogués venir a provar i hem pensat d’obrir la primera classe a tothom qui ho vulgui, de manera gratuïta.


Es tracta d’un taller per als afeccionats/ades a l’scooter (patinet) i a l’skate. Mitjançant un circuit de rampes al pati de l’escola s’ensenyaran les tècniques adequades i a fer-ho de manera segura i respectuosa. Només cal portar el patinet i molts ganes de passar-ho bé!

Es vol promoure l’aprentatge d’aquest esport des de ben petits i que, a través de la seva pràctica, aprenguin valors com són la constància, l’activitat física, el respecte, la disciplina, etc. En aquestes classes els infants aprendran a iniciar-se en l’skate i realitzar tècniques bàsiques amb monitors amb una àmplia experiència en el món de l’skate.

Es proporcionarà tot el material necessari per a poder realitzar aquesta activitat de forma segura. S’aporta tot el necessari per a la protecció individual, com skates, cascs... i també les rampes, barres... i atrezzo necessaris per la pràctica d’aquest esport in-situ.

Més informació sobre l'activitat a: https://ampalacabana.blogspot.com/p/scooter-skate.html


Aquells alumnes interessats en participar a la sessió de dilluns cal que s’inscriguin, enviant un correu electrònic a ampalacabana@gmail.com (termini 21 de setembre)

Us hi esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada