dimecres, 12 de setembre del 2018

JA HA COMENÇAT EL CURS 18/19!


Des de l’AMPA us recordem que des del primer dia d’escola es posen en marxa amb tota normalitat el servei de menjador escolar i el servei d’acollida.
SERVEI DE MENJADOR
L’empresa que s’encarrega del servei de menjador aquest curs continua sent Teno, que s’encarrega tant de la cuina com del monitoratge. Un dels aspectes principals a destacar en aquest inici de curs és que aquest any tornarem a ser cuina exportadora, és a dir, l’empresa cuinarà a la nostra cuina menús que servirà a d’altres escoles, a part de La Cabanyeta, que també servim. Això comportarà una major viabilitat del nostre menjador,
Es mantenen els preus d’aquest curs escolar, que seran:
-          Preu fix: 6,70€ (es considera fix a l’usuari de 3 dies o més setmanals, i sempre els mateixos)
-          Preu esporàdic: 7,20€
El pagament continuarà sent per domiciliació bancària com en el curs anterior. Les famílies usuàries hauran d’omplir el formulari del menjador per recollir les dades bancàries i per especificar si sereu usuaris fixes o esporàdics. Aquesta butlleta s’ha de retornar omplerta i SIGNADA a classe (via llibreta viatgera o agenda) abans del 14 de setembre, i la coordinadora de l’empresa del menjador la recollirà. Recordeu que sempre que un usuari fix no assisteixi al menjador s’ha d’avisar a primera hora del matí, entre les 8,30 i les 10 hores. D’aquesta manera el servei no es cobrarà. De la mateixa manera s’haurà d’avisar si es passa d’esporàdic a fix o a l’inrevés per a l’organització del menjador i per als cobraments.
Recordem també que els cobraments els farà la mateixa empresa, entre els dies 1 i 5 de cada mes, i que els rebuts retornats es veuran incrementats en 3 euros.
El material necessari per als usuaris del menjador és: dues bosses de roba ben etiquetades amb el nom. A la primera: una muda de recanvi i tovalloletes, restarà al centre fins a final de curs. A la segona: una bata pel menjador, un tovalló, un petit necesser de roba amb un raspall i pasta dentífrica, un got i un llençol de sota per aquells que hagin de fer migdiada (és voluntari).

Descarrega’t el dossier informatiu del curs 18/19


Descarrega’t la fitxa d’inscripció al menjador del curs 18/19

SERVEI D’ACOLLIDA

L’horari es mantindrà de 16.30h a 17.30h, i el preu aquest any serà de 3 € per dia sense distinció de número de dies que el nen en faci ús (4 € per dia per als no socis.).
Els pagaments es faran a posteriori mitjançant un ingrés al compte de l’AMPA. Cada final de mes us farem arribar un mail on es detallarà els dies comptabilitzats i l’import corresponent a ingressar.
Recordeu que per qualsevol dubte, aclariment o proposta, us podeu posar en contacte amb nosaltres via el mail de l’AMPA (ampalacabana@gmail.com), utilitzant el Blog de l’AMPA (ampalacabana.blogspot.com), o a les entrades i sortides de l’escola.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
El termini d’inscripcions acaba el proper divendres 14 de setembre.
Hi ha dues activitats que ja estan completes: Dibuix/pintura i Angles I.
HI ha 3 activitats amb poques places disponibles: Arts marcials, Robòtica (dimecres, antics alumes) i Robòtica (divendres, nous alumnes).
Hi ha algunes activitats on encara falten algunes places per arribar al mínim per poder-se fer i, per tant, esperem que us animeu a inscriure els vostres fills perquè puguin tirar endavant: dansa, ball urbà, teatre, percussió, scooter/skate, anglès II, anglès III, multiesports, voleibol, tècniques d’estudi, jocs de taula, patinatge.
Aquesta és la graella-resum:



Recordem com realitzar la inscripció:
1. Omplir el Full de preinscripció
2. Fer un pagament de 10 € per cada activitat extraescolar inscrita
3. Enviar una còpia del full d'inscripció i el resguard de la transferència al correu electrònic de l'AMPA (ampalacabana@gmail.com) o bé a la bústia de l'AMPA.
Les extraescolars començaran la setmana del 24 de setembre. Del 17 al 21 de setembre, contactarem amb totes les famílies que han inscrit els seus fills i filles informant de quines són les activitats que es fan i quines les que no.

Qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a ampalacabana@gmail.com 
BON INICI DE CURS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada