dimarts, 25 de setembre del 2018

Vols col·laborar amb la Festa del 27 d'octubre?



El proper 27 d'octubre des de l’AMPA organitzem una jornada festiva a l’escola per celebrar l’inici de curs. Volem que sigui un espai informal de trobada de totes les famílies, on tots, petits i grans, JUNTS, ens ho passem d’allò més bé!

La previsió és durant el matí fer una roda d'activitats on les famílies podran anar passant una estona per cadascuna de les activitats proposades. Ens agradaria que fossin les mateixes famílies de l’escola que participessin organitzant alguna de les activitats, i així construir la festa entre tots. A banda, des de l’AMPA també estem buscant col·laboradors que ens puguin donar un cop mà amb diferents propostes. Per això:

BUSQUEM VOLUNTARIS/ÀRIES

Pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies... que tinguin alguna habilitat, afició o idea i vulguin fer algun taller per les famílies aquest dia.

En acabar, hi haurà un dinar popular on cadascú es portarà el seu dinar i els estris per menjar i l'AMPA oferirà les begudes. Un cop s'acabi el dinar i la sobretaula estem preparant alguna activitat sorpresa conjunta.

Esperem que us animeu a participar-hi, reserveu-vos la data! I si voleu col·laborar com a voluntaris poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible (màxim aquest diumenge 30 de setembre) a través del mail: ampalacabana@gmail.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada