dissabte, 7 de setembre del 2019

REUNIONS D'INICI DE CURS A LA CABANA!

Després de les merescudes (i llargues!) vacances d'estiu, ben aviat comença un nou curs per a als nostres fills i filles. Dies d'emocions per a petits i grans!

Des de l'AMPA volem estar presents en aquest inici de curs i acompanyar-vos en els vostres neguits, especialment a aquelles famílies noves a l'escola.

El passat dijous 5 de setembre hi va haver la reunió de benvinguda de les famílies de Cicle Infantil. Els més petits de l'escola, i les seves famílies, ja saben a quina classe aniran i quina serà la seva mestra! 

Vam aprofitar en acabar la reunió per fer una presentació de l'AMPA i del menjador escolar, per això vam convidar a la coordinadora del menjador, la Jordina Via.

Aquí trobareu tota la informació necessària sobre el menjador escolar per aquest nou curs. 


Per a la resta, recordeu que en breu hi haurà les reunions per a les famílies de primària, és important anar-hi ja que des de l'escola es donaran les informacions a tenir en compte per aquest nou curs. 

- 24 de setembre a les 17 h: Cicle Inicial (1r i 2n)
- 25 de setembre a les 17 h: Cicle Mitjà (3r i 4rt)
- 26 de setembre a les 17 h: Cicle Superior (5è i 6è)

Nosaltres també hi serem!

Per a les famílies que no vau poder anar el passat dijous a la reunió d'infantil, aquí en teniu el tríptic informatiu de l'escola que també trobareu al web: 



Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu ampalacabana@gmail.com o directament amb l'escola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada