diumenge, 22 de setembre del 2019

NOVETATS DEL MENJADOR ESCOLAR PER AL NOU CURS

Des d’aquest mes de setembre posarem en marxa una sèrie de canvis que onsiderem que aportaran algunes millores per a les famílies usuàries del menjador. Des de la Junta treballem per millorar en la mesura del possible tot allò que creiem que ha d’aportar millores per a les famílies i infants de l’escola.
Algunes de les novetats les vam presentar en l’anterior Assemblea de socis, el passat 29 de maig, d’altres les hem considerat després de recollir les aportacions d’algunes persones sòcies en la mateixa Assemblea (podeu consultar l’acta de l’assemblea en l’apartat de documents del bloc: http://ampalacabana.blogspot.com/p/documents.html )

Són les següents:

1. Famílies nombroses amb amb més de dos fills escolaritzats al centre usuaris del menjador. Es cobrarà sempre a preu d’usuari fix independentment dels dies que es quedin a dinar. Per poder gaudir d'aquesta novetat heu, d'enviar un correu a l'Ampa (ampalacabana@gmail.comamb el nom i curs dels alumnes i la documentació acreditativa..
2. Nou format dels rebuts de cobrament de TENO. En resposta a les queixes recollides dels cobraments dels rebuts de TENO a l’assemblea de socis de l’AMPA, TENO ha modificat els rebuts de tal manera que en aquests s’especificarà el tipus d’usuari, i si en cas que sigui:
    • Fixe: el nombre de dies que descompten del mes anterior
    • Esporàdic: el nombre de dies cobrats.
TENO explicita al respecte: l'espai que la normativa bancària deixa als rebuts per fer comentaris és limitat, així doncs s’ha posat tota la informació que legalment és obligatòria i la demanada en un espai molt reduït.
3. Calendari anual d’activitats. Consulteu el calendari inicial d’activitats i projectes del curs 2019 -2020. A més, es realitzarà l’espectacle del Conill Mill com cada any i  Happy day l’últim divendres del mes.
4. Sortides i excursions. Donades les característiques de l'escola amb una ràtio petita, no hi haurà servei de pícnic a les sortides. Per tant, el dia de sortida no es  cobrarà el menú i no cal que la família avisi a la cuina. Recollit a les NOFC del centre, penjades al web del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada