dissabte, 7 de setembre del 2019

ALGUNES NOVETATS PER AQUEST NOU CURS 19/20

La Junta de l'AMPA ja ens hem posat a treballar per aquest nou curs, estem il·lusionades amb començar aquest segon any com a Junta i tenim algunes novetats que us volem donar a conèixer.


COM ENS COMUNIQUEM? 


- Posarem molts esforços per fer arribar la informació de tot allò que fem i gestionem a totes les famílies. Per això mirarem de tenir  tota la documentació actualitzada en aquest bloc. 
A l'apartat de documentació trobareu també documents com el Reglament de Règim Intern (RRI) que vam aprovar a la darrera Assemblea General o bé l'acta de la darrera Assemblea General. 
Seguirem utilitzant els altres canals: mailings informatius i whatsapp's de classe per fer arribar la informació més rellevant a TOTES les famílies. 
Esperem d'aquesta forma que les famílies, especialment les sòcies, puguin estar al corrent de tot i facilitar la seva implicació ens els diferents projectes d'AMPA.

QUI SOM I QUÈ FEM? 


- Hem hagut de fer una reorganització interna, tot i que seguim amb les mateixes comissions de treball. Donem la benvinguda a la Junta a una nova companya, l'Helena González, mare de la Júlia de P3. 
Aquí veureu qui som i com ens organitzem: 

- Us recordem també què fem des de l'AMPA i quin és el vostre paper com a famílies sòcies. És important que ho veieu com una forma de fer escola i millorar tots aquells serveis que com a mares i pares podem aportar a l'escola: menjador escolar, activitats extraescolars, festes, xerrades per a famílies, etc. 

COM FER-VOS SOCIS DE L'AMPA? 


- En cas que encara no sigueu sòcies, aquí teniu la fitxa que heu d'emplenar per donar-vos d'alta com a socis o sòcies de l'AMPA. La quota és de 45€/curs per família sòcia. 
Aquelles famílies que ja vau emplenar el full el curs passat no caldrà que ho feu aquest nou curs ja que la renovació és automàtica, fins que us doneu de baixa de forma explícita. 


MENJADOR ESCOLAR: 


- Enguany també hi ha algunes novetats en relació al menjador escolar. El més important és que TOTES les famílies de l'escola (usaris fixes, usuaris esporàdics i no usuaris), han d'emplenar la inscripció, que enguany per primera vegada és fa online, a través del portal de l'empresa que gestiona el menjador: TENO. Aquí trobareu les instruccions de com fer-ho. I cal fer-ho abans del 8 de setembre. 

- Hem preparat un document de preguntes freqüents del menjador que us ajudaran a resoldre aquells dubtes que tingueu. També podeu descarregar-vos el dossier de funcionament i de preus. Tot plegat ho trobareu a l'apartat del menjador del bloc.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: 


- El període d'inscripció a les activitats extraescolar acabarà el proper 18 de setembre, ja hi ha algunes activitats completes, d'altres que encara no han arribat al mínim, no trigueu en reservar la vostra plaça! Recordeu que la inscripció enguany també es fa online i en cas que us interessi alguna activitat però no us vagi bé l'horari que proposem, poseu-ho a les observacions de la vostra inscripció. Trobareu tota la informació també al bloc: http://ampalacabana.blogspot.com/2019/06/activitats-extraescolars-curs-1920.html

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu ampalacabana@gmail.com 


I ara només ens queda desitjar-vos un molt bon curs 19-20!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada