dijous, 26 de setembre del 2019

FESTA D'INICI DEL NOU CURS!

El proper dissabte 5 d’Octubre tindrà lloc Festa d’Inici de Curs 2019-20, que organitzem per segon any amb moltes ganes de repetir la gran participació de l’any passat.


Us proposem passar una jornada lúdica i informal on relacionar-nos totes les famílies de l’escola, mestres, nenes i nens... Per conèixer-nos més i millor i gaudir plegats d’un dia en família. Amb l’oportunitat de realitzar activitats amb els nostres fills/es en un espai utilitzat per ells a diari que segur que voldran compartir.
PROGRAMA
  • 11:00 – 13:00h Roda de tallers amb Maquillatge fantàstic, En-fang-at, Boulder, Petit art mural, Jocs de taula, Línies ètniques, Mou-te (circuït infantil), Activa’t (circuït CI, CM i CS) i Big dòmino.
  • 13:00h – Activitat de tancament matí
  • 14:00h – Dinar popular (cadascú es porta el menjar i estris, l’AMPA posa beguda, café i postres)
  • 15:30h – Festa Holi! Música i colors amb DJ Toni Matas (cal portar roba blanca  vella i ulleres de piscina. La pols de colors té certificat SGS, és Glutenfree i natural)
Recordar-vos que els tallers estan organitzats per alumnat de Cicle Superior i per mares i pares de l’escola.
INSCRIPCIONS

Per participar us heu d’inscriure al següent enllaç abans del 30 de setembre.
És suficient una inscripció per cada família, podeu participar només una part del dia o tota la jornada. És imprescindible inscriure’s per poder planificar el material necessari i el correcte funcionament de les activitats.
Voleu col·laborar?

Tota col·laboració és benvinguda. Si voleu coordinar alguna de les activitats o si teniu alguna idea per fer un taller només us heu de posar en contacte amb nosaltres per mail o personalment.

ANIMEU-VOS!
Us hi esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada