dissabte, 24 d’abril del 2021

Un Sant Jordi ben merescut!

Estem molt contentes de veure com la nostra canalla han gaudit tant d'aquesta Diada de Sant Jordi! De fet, de tota la setmana, ja que l'escola durant tota la setmana ha fet una programació especial de Sant Jordi. 

I és que a la nostra escola ens agrada molt aquesta festa: dracs, contes, històries, roses... I als nostres fills i filles es nota que també els agrada i que han passat un dia de Sant Jordi ben especial!

Des de l'AMPA també hi hem volgut contribuir, enguany duna manera diferent, com tot el que portem de curs, per poder seguir totes les mesures de seguretat exigides per la situació de pandèmia, però creiem que hem aportat el nostre gra de sorra perquè aquest dia fos encara més especial!

Al matí, a l'escola, es van realtizar els dos espectacles de Sant Jordi: els nens i nenes van cantar, van ballar, van riure i van passar una bona estona: 





I durant tot el dia vam tenir muntada la paradeta de llibres i roses de Sant Jordi, enguany en un lloc diferent, a la pista de darrere el Centre Cultural i Lúdic. Durant tot el dia van anar passant els diferents grups bombolla de l'escola i també els infants de la Llar dinfant de La Cabanyeta!!! 

En passar, vam obsequiar cada grup amb dos llibres per tal que els poguessin dur a l'escola i gaudir-los amb els seus companys i companyes de classe. Van estar molt contents perquè són els llibres que ells i elles havien escollit!

Molts agraïdes de totes les persones que van passar ahir per la parada a comprar el seu llibre i la seva rosa. I moltes gràcies especialment a aquelles persones (mares i pares de l'escola, tècnics de l'Ajuntament, veïns i veïnes del poble...) que van donar-nos un cop de mà per fer-ho possible!

🌹🌹📖📚❤️❤️







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada