dijous, 29 d’abril del 2021

Cicle de xerrades d'interès per a famílies!

Us volem fer arribar una informació d'un cicle de xerrades d'Educació que organitza el Servei d'Ensenyament del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. 

Són telemàtiques degut al context actual de pandèmia però l'objectiu és tenir un espai per pensar i repensar-se com a educadors i per fer tribu. 

N'hi ha dues que estan pensades especialment per a famílies, per això ho volem compartir amb vosaltres perquè creiem que és un recurs molt interessant per ajudar-nos en aquesta tasca d'educar als nostres fills i filles. 

Totes són gratuïtes i per participar-hi només cal accedir a l'enllaç, esperem que sigui del vostre interès i que us aniem a participar-hi!

  • Qüestions d'amor i sexe: com educar en el consentiment i la sexualitat positiva? Com podem educar els nostres fills i filles perquè tinguin unes vivències sexo-afectives respectuoses? Quines eines ens poden ajudar a prevenir, detectar i abordar relacions abusives? Com podem acompanyar-los en la seva sexualitat? En aquesta sessió, intentarem respondre aquestes i altres preguntes, i també facilitar eines perquè famílies, educadors i educadores puguin acompanyar els i les joves en l’establiment de relacions segures i positives.
        Dia i hora: dimarts 4 de maig de 2021, de 18,30 a 20 h
        A càrrec de: Cooperativa Candela
        Adreçada a: famílies, comunitat educativa i públic interessat en general
        Enllaç per inscriure's a la xerrada:             https://zoom.us/webinar/register/WN_xqUjWNqpRKO0sPVe0VMVPA

  • Ciberassetjament i menors: com podem prevenir, detectar i abordar l’assetjament a la xarxa? Amb quines situacions d'assetjament es poden trobar els menors a la xarxa? Com es produeixen i com les podem evitar? Una sessió per conèixer els principals riscos derivats de l'ús d'Internet i les xarxes socials, en què donarem eines per prevenir i abordar el ciberassetjament i per promoure un ús segur de la xarxa per part dels infants i adolescents.
        Dia i hora: dimarts 26 d’octubre de 2021, de 18,30 a 20 h
        A càrrec de: SEER (Salut i Educació Emocional)
        Adreçada a: famílies, docents, comunitat educativa i públic interessat en general
        Enllaç per inscriure's a la xerrada: https://zoom.us/webinar/register/WN_gCIfrIzWQeWB-av6G_bBiw

Més informació: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada