dissabte, 26 de setembre del 2020

ACTIVITATS EXTRAESCOLAR 20-21

Més tard del que és habitual i del que ens agradaria però, per fi, podem anunciar que aquest nou curs 20-21 l'AMPA tornem a oferir activitats extraescolars a l'escola La Cabana.

Des de la Junta de l'AMPA hem estat treballant intensament des de fa mesos per poder oferir unes activitats extraescolars amb garanties, complint totes les mesures de seguretat i higiene i apostant fortament per l'educació en el lleure, que creiem que els nostres fills i filles tenen dret a seguir realitzant.

En l'Assemblea General de Socis i Sòcies que vam realitzar el passat 21 de setembre es va acordar tirar endavant amb les extraescolars, tot i la dificil situació que estem vivint, provocada per la pandèmia de la COVID-19. Aquest ha estat un tema controvertit i que hem anat parlant amb la Direcció de l'escola en tot moment. L'escola recolza la decisió d'oferir les activitats extraescolars i ens ha posat totes les facilitats per poder garantir una oferta variada i segura. 

Sabem que ens podem trobar en diferents escenaris al llarg d'aquest curs tan atípic que poden alterar el funcionament de les activitats, però després de parlar i negociar amb cadascuna de les empreses proveïdores, hem intentat preveure'ls i proposar, en la mesura del possible, alternatives de funcionament, pensant sempre en la seguretat de la nostra canalla i les seves famílies.

Hem intentat mantenir una oferta molt similar a la del curs passat, tot i així, hem hagut de fer canvis, especialment en les extraescolars de migdia, degut a l'actual funcionament del menjador de l'escola, per torns.

Amb tot, finalment estem molt il·lusionades de donar-vos a conèixer les novetats i l'oferta per aquest curs 20-21:


PERÍODE D'INSCRIPCIÓ: del 28 de setembre a l'11 d'octubre de 2020 (ambdós inclosos).

INICI DE LES ACTIVITATS: es preveu per la setmana del 19 d'octubre de 2020.

INSCRIPCIONS: online, a través d'aquest formulari d'inscripció.

EXTRAESCOLARS PROPOSADES: 11 activitats diferents, adreçades a diferents franges d'edat, en horari de migdia i tarda.

CONSULTA AQUÍ LA INFORMACIÓ DETALLADA DE CADASCUNA:

Robòtica

Dansa

Expressió plàstica i Dibuix

Judo

Multiesports

Ball Urbà

Scooter/Skate

Anglès

Teatre

Bàsquet

Petit xef


NOVETATS i MESURES COVID-19: 

  • A la franja de migdia només es podran oferir activitats adreçades a CM i CS (excepte Anglès per 1r i 2n i Robòtica per 2n). 
  • S'afegeix una activitat nova: Teatre, per CM i CS. 
  • Enguany NO s'ha de fer la reserva de plaça amb la paga i senyal de 10 €/extraescolar. 
  • Només podrà realitzar la inscripció l'alumnat de l'escola. 
  • En cas d'haver-hi més demanda que oferta, es donarà prioritat, com sempre, a les famílies sòcies de l'AMPA. Si tot i així encara hi hagués sobredemanda, es realitzaria un sorteig, per ordre alfabètic del cognom, entre l'alumnat de les famílies sòcies que han realitzat inscripció.
  • En aquelles activitats que sobrin places, es donarà opció de fer una primera classe de prova gratuïta.
  • Aquelles activitats que es paguen a l'AMPA, el pagament serà trimestral. Són totes, excepte: Anglès, Judo, Robòtica i Dibuix/Pintura. 
  • En cas de confinament parcial d'un grup es continuarà cobrant la totalitat de la quota a tot l'alumnat (a excepció d'Expressió plàstica i Dibuix, que es cobrarà només per les classes realitzades). 
  • En cas de confinament total del grup només es cobrarà la mensualitat sencera d'aquelles extraescolars que es segueixin oferint online (Anglès i Robòtica).
MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE:  
  • Els grups seran més reduïts, tenint en compte els aforaments dels diferents espais i les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents. 
  • Enguany caldrà els pares/mares/tutors/es legals aportin signat el primer dia de l'activitat el Document de la Declaració de responsabilitat que es farà arribar per correu electrònic. 
  • Caldrà portar la mascareta durant tota l'activitat, tant alumnat com monitoratge, excepte en les activitats esportives que l'alumnat podrà treure's la mascareta mentre realitzin l'activitat física.
  • Es respectaran les distàncies de seguretat. 
  • Es realtizarà un rentat de mans abans i després de les activitats
  • Es portarà un control d'assitència diari de les persones assistents.

Per a qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a través de: ampalacabana@gmail.com 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada