dijous, 25 d’octubre del 2018

TOT A PUNT PER LA FESTA D'INICI DE CURS DE DISSABTE!


Ja tenim aquí la Festa d’Inici de Curs d’aquest dissabte 27 d’octubre de 2018 que organitzem per primer vegada des de l’AMPA de l’escola.
Recordar-vos el programa:
11.00h a 13.30h Roda de tallers
14.00h Dinar popular
15.30 a 16.00h Festa Holi
Per tal que tothom pugui passar per tots o la majoria de tallers del matí, els hem organitzat per capacitat de persones per activitat i hem tingut en compte la durada: 15 -20 minuts per taller. De manera que cada 20 minuts sonarà una botzina que indicarà que s’ha de canviar d’activitat. Serà important respectar-ho per tal que tothom pugui gaudir de totes les activitats.
La idea és participar a les activitats en família, als nostres fills i filles els agrada que fem activitats amb ells i elles en el context de l’escola. L’objectiu de la festa és crear un espai informal i relaxat per relacionar-nos amb la resta de famílies de l’escola i també amb els nostres fills i filles.
Les activitats han estat proposades, dissenyades i realitzades per mares i pares voluntaris de l’escola i són les següents (capacitat cada 20 minuts):
-          Estampació (12 participants infantils amb les famílies)
-          Boulder (10 participants infantils, amb les famílies)
-          Pinta Cares i Pentinats (4 - 8 participants en funció de la complicació)
-          Dibuix animal (12 participants infantils amb les famílies)
-          Ball (capacitat il·limitada)
-          En-fang-at (12 participants infantils amb les famílies)
-          Robòtica (10 participants infantils, amb les famílies)
-          Jocs de taula tipus klack, fantasma, halli galli, speed, virus... (12 participants infantils i adults)
-          Petit art mural a la paret de l’escola (10 participants infantils i adults)
-          Jocs Gegants (capacitat il·limitada segons material)

 
                                


Informacions d’interès:
El dinar, tant el menjar com els estris, els porta cada família. L’AMPA posa la beguda i els cafès. Us demanem col·laboració per muntar i desmuntar les taules, ja que dinarem en el mateix espai de les activitats.
Per la Festa Holi comptem amb la col·laboració del DJ Toni Matas i l’animadora Raquel Cuadrado. Recomanacions: portar roba blanca o de colors clars per donar vistositat als colors i portar ulleres de piscina, les de sol no són recomanables, sobretot per la canalla. La pols de colors té certificat SGS, és Glutenfree i natural. No té efectes negatius sobre la pell i el cabell, però pot costar treure-la de la roba, per això cal portar roba vella.
El mateix dia de la festa podeu adquirir les bosses de pols de colors Holi.

                                           


Quan acabi la Festa també us demanem que cadascú reculli les seves bossetes de plàstic per a que no s’escampin per el pati.
Ah!!! I penseu en abrigar-vos, ja que la meteorologia alerta que comença el fred, i porteu roba vella per si us embruteu en els tallers de pintura i fang i la Festa Holi.
En cas de pluja farem la Roda de Tallers del matí entre el gimnàs i alguns espais de dins l’escola. El Dinar popular també el farem dins l'escola.
Estem molt il·lusionades amb la resposta que heu tingut amb aquesta festa que s’estrena aquest any. I sobretot, volem agrair la col·laboració de totes les famílies que s’han mostrat predisposades a col·laborar!!!
I ara... a gaudir-la!
Fins dissabte!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada