dijous, 11 d’octubre del 2018

FESTA D'INICI DE CURS


El proper dissabte 27 d’octubre tindrà lloc una jornada familiar d’inici de curs a l’escola La Cabana, organitzada per l’AMPA de l’escola.



L’objectiu de la jornada és promoure un espai lúdic i informal  de relació entre les famílies de l’escola, mestres, nens i nenes…  Per conèixer-nos més i millor tots i totes i gaudir plegats d’un dia en família. A més a més, sabem que als nostres fills i filles els agrada que entrem a l’escola, que fem coses amb ells,  que coneguem els seus mestres i els seus companys i companyes de classe…

Per això la festa està oberta a tothom qui forma part de la comunitat educativa de l’escola de La Cabana: nens i nenes, mestres, monitores, pares i mares, avis i àvies…  Tots som escola!

PROGRAMA

11 – 13:30 h  Tallers familiars organitzats per pares i mares de l’AMPA I nens de l’escola
14h                Dinar popular
15:30 h          Festa Holi! Un espectacle de música i colors!!




Els tallers del matí seran ben variats i tots ells estan organitzats per pares i mares de l'escola i d'altres pels mateixos alumnes: ball, jocs de taula, escalada, pintura, manualitats, robòtica, jocs gegants, etc. La idea és que tothom pugui fer un tastet de cadascun d'ells. 

INSCRIPCIONS

Per participar a la jornada és imprescindible inscriure totes les persones assistents, per així poder planificar els materials necessaris i el correcte funcionament. És suficient fer una inscripció per cada família, hi ha temps fins el 21 d’octubre
Teniu dues opcions per fer la inscripció:
- per internet, mitjançant el següent  enllaç.
- apuntant-vos a les llistes que hi haurà penjades a les dues entrades de l'escola.
Si no us podeu quedar tota la jornada, podeu participar-hi només una part, però cal especificar-ho a la inscripció.

VOLEU COL·LABORAR?

Per organitzar la festa, tota col·laboració serà benvinguda, totes aquelles persones interessades en col·laborar podeu contactar amb la Junta de l’AMPA mitjançant el correu electrònic: ampalacabana@gmail.com


INFORMACIONS A TENIR EN COMPTE:

Durant el matí les famílies aniran passant pels diferents tallers i activitats que s’aniran realitzant de manera simultània en diferents espais de l’escola. 
A l'hora de dinar, dinarem plegats al pati de l’escola, on hi haurà taules i cadires. Cada família cal que es porti el seu menjar i estris per menjar. L’AMPA oferirà les begudes i cafés. Entre tots, muntarem les taules i les recollirem un cop acabem de dinar. 
En acabar el dinar, arribarà l’activitat estrella per als més menuts: la festa Holi!

Instruccions per participar a la Festa Holi:
-          Després de dinar es vendran bossetes amb la pols de colors.
-         Cal portar roba vella i de colors clars. I protecció pels ulls (ulleres de sol o de piscina).
-     També es recomana portar una bossa de plàstic per guardar la roba un cop acabi la   festa, tovalloletes i roba de recanvi.

Qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: ampalacabana@gmail.com


Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada