diumenge, 12 de desembre del 2021

ARRIBA NADAL!!

Atenció! Un any més arriba el CALENDARI SOLIDARI DE NADAL de l'escola La Cabana, on els nostres fills i filles, l'equip de mestres i tot el personal que forma part de  l'escola en són protagonistes!

Hem tornat a comptar amb la col·laboració d'una família de l'escola per fer-ne el disseny. Enguany han estat la Patrícia García i l'Oscar Pérez, mare i pare d'en Logan de 3r curs. Els agraïm la seva col·laboració, dedicació i esforç. Els ha quedat un calendari espectacular!! 

Els calendaris són limitats, per això és important que el compreu el possible per assegurar-vos-el. Aquests seran els dies i horaris del punt de venda de calendaris a la porta principal de l'escola (concretament entre la porta d'infantil i la de primària). 

- El dimarts 14 de desembre de 16:20 - 16:50 h
- El dimecres 15 de desembre de 16:20 - 16:50 h
- El dijous 16 de desembre de 8:20 - 8:50 h
- El divendres 17 de desembre de les 16:20 - 16:50 h

El calendari es vendrà pel mateix import que les darreres edicions: 7€ el calendari. Com en l'any anterior, seguirem destinant tots els beneficis de la venda dels calendaris, de manera íntegra, a la Marató de TV3, que enguany és per la Salut Mental.
Us recordem que no es poden fer reserves de calendaris i que cal procurar portar l'import exacte.

SORTEIG DE DUES PANERES

Amb la venda de cada calendari obsequiarem, a qui ho vulgui, amb un tira de números per participar al sorteig online de dues paneres de Nadal. El sorteig serà el dia 17/12 a la tarda. Publicarem els números guanyadors al Blog de l'AMPA, també els comunicarem via mail i grups de whatsapp's de classe. Les famílies guanyadores caldrà que contactin amb l'AMPA a través del correu electrònic amapalacabana@gmail.com  durant les 48 hores següents. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada