dimecres, 1 de setembre del 2021

Benvingudes famílies al nou curs 21-22!

Des de l'AMPA us volem donar la nostra sincera benvinguda a aquest nou curs, especialment a aquelles famílies noves a l'escola. 

Com a representants de les famílies ens teniu al vostre costat per al que calgui i, tot i que es presenta novament un curs 21/22 estrany degut a aquesta complicada situació que estem vivint, creiem que plegades farem que el nou curs sigui un magnífic curs, carregat de nous aprenentatges, on els nostres fill i filles gaudiran al màxim de l'aventura. 

Us convidem a participar a les trobades informatives que l'escola organtiza la setmana vinent. Els membres de la Junta també aprofitarem aquestes trobades per fer una breu presentació de l'AMPA i explicar-vos  tots aquells serveis que gestionem: menjador, extraescolars, acollida, etc. És probable que encara no tinguem tota la informació de les novetats d'aquest curs però mirarem d'avançar-vos tot allò que sigui possible. 

Recordeu, a les 17 h, al gimnàs de l'escola: 

El dilluns dia  6 de setembre serà la reunió de Cicle Inicial.
Dimarts 7 de setembre la reunió de Cicle Mitjà.
Dimecres dia 8 la d'Educació Infantil.
Dijous 9 de setembre la de Cicle Superior.

Mentrestant us deixem una infografia informativa sobre què és i què gestiona l'AMPA i com les famílies hi podem participar. 

Aquells que encara no sigueu socis de l'AMPA us convidem a formar part d'aquesta gran família i així també col·laborar amb tots aquells serveis i recursos on des de l'AMPA intervenim per donar resposta a les necessitats de les famílies. Per fer-ho només cal que empleneu el document d'inscripció a l'AMPA i ens l'enviu per correu electrònic a ampalacabana@gmail.com d'aquesta manera passareu a ser sòcies de l'AMPA (aquest pas només l'han de fer aquelles famílies que no ho han fet mai, si ja sou sòcies no és necessari ja que es renova automàticament). 

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través de ampalacabana@gmail.com

Fins ben aviat i molt bon inici de curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada