dissabte, 15 de maig del 2021

Valoració per part de les famílies del curs 20/21

Part de la feina de la Junta de l'AMPA durant l'últim trimestre de curs és organitzar el curs vinent: menjador, extraescolars... Aquesta tasca, des de l'arribada de la COVID-19, s'ha fet especialment dificil. Haurem d'esperar a rebre les directius clares sobre el funcionament del curs vinent, però mentrestant comencem a preparar el tancament del curs actual i a recollir propostes per al curs vinent. 

Per començar ens agradaria que entre totes les famílies fem un esforç per valorar com ha anat i com podríem fer per millorar en aquells aspectes que calgui millorar. Per fer-ho necessitem la col·laboració del màxim de famílies possibles, per tenir una opinió el màxim representativa. 

Agraïm que empleneu el qüestionari d'avaluació que hem elaborat i, en la mesura del possible, que ho feu tenint en compte també l'opinió dels vostres fills i filles, com a usuaris directes d'alguns dels serveis, com són el menjador i les extraescolars. Us demanem que ho empleneu abans del 30 de maig. També ens podeu fer arribar els vostres comentaris i suggerimentes per correu electrònic a ampalacabana@gmail.com


La vostra opinió és clau per millorar! Moltes gràcies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada