dilluns, 18 de febrer del 2019

TALLER FAMILIAR A L'ESCOLA

Aquest divendres, dia 22 de febrer, de 15:15 - 16:30 h l'AMPA organitzem un taller obert a les famílies: INVASIÓ DE COLORS

Hi haurà diferents aules obertes on ens distribuirem per grups, canalla i família, i on tothom farà una activitat creativa amb l'ajuda del professorat i alguns pares i mares de l'AMPA.

Cada grup trobarà a l’aula les indicacions clares per fer la seva activitat i tot el material necessari.
Posteriorment, entre totes penjarem les creacions al vestíbul de l’escola per omplir-lo de color.

Cada alumne/a que ho desitgi també podrà fer la mateixa manualitat assignada en versió per endur-se-la a casa.

Com sabeu, cada any des de l'AMPA mirem d'organitzar alguna activitat perquè les famílies poguem entrar a l'escola i participar dins l'horari lectiu, fent alguna activitat conjunta amb els nostres fills i/o filles. Als nens i nenes els agrada que els seus coneguin la seva classe, els seus companys i companyes, professorat... i que després, allò que es faci conjuntament, quedi exposat a l'escola.

Agraïm a l'equip directiu que, com sempre, ens deixa les portes obertes i ens ajuda a organitzar aquestes activitats dins l'escola.

Us esperem a tots i totes!!! I si per disponibilitat no podeu venir, podeu dir-ho als avis o àvies, tiets, tietes... segur que els vostres fills i filles i estaran molt contents!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada